Laddercompetitie

Laddercompetitie

Dit jaar hebben enkele bestuursleden een nieuwe formule uitgewerkt, nl. een competitie waarbij vooral plezier en het recreatief spelen worden aangespoord. Het is een laddercompetitie geworden!


Hiermee willen we iedereen uitnodigen om deel te nemen. Het is een leuke manier om eens te spelen tegen andere leden van de club, zodat we elkaar nog beter leren kennen. De wedstrijden duren maximaal een uur en de games worden opgeteld. Zo weet je perfect hoe lang je weg bent en kan je de wedstrijden goed inplannen.


Alle leden van onze club zijn automatisch en gratis ingeschreven. Als jullie om de een of andere reden niet kunnen deelnemen aan dit spektakel, gelieve dit dan zo snel mogelijk door te geven aan Werner Aertsen of Luk Vorsselmans. De niet-deelnemers worden dan gedegradeerd naar de onderste sporten 😉


Nieuwe leden worden uiteraard nog toegelaten in de competitie en zullen door de wedstrijdleiding een plaats worden gegeven op de ladder.Hieronder vinden jullie links naar de verdere info:

  • de 3 reeksen (Kids tot 15 jaar, Vrouwen, Mannen) waarop het startklassement is aangeduid. Dit is opgemaakt op basis en in volgorde van uw punten in enkel – dubbel – leeftijd.
  • Het wedstrijdreglement.


Afspreken kan via gekende kanalen, via de Partners module in de app van Tennis Vlaanderen, sociale media of via een contactblad dat naast het ladderbord zal hangen. We hebben bewust geen Whatsapp-groep gemaakt om niemand nodeloos te storen. Laatste hulplijn: Luk of Werner contacteren.


Na de wedstrijd kunnen jullie je nieuwe ranking zelf verplaatsen op het mega-coole, super-overzichtelijk bord dat in de tent naast de chalet wordt geplaatst. Verder staat alles uitgelegd in het wedstrijdreglement.

We hopen van harte dat we met deze formule jullie kunnen aansteken om nog meer te spelen en elkaar op een sportieve manier uit te dagen.
Tijdens deze Covid-19 periode is tennis een ideale uitlaatklep, we hopen dan ook dat jullie massaal zullen deelnemen aan deze competitie ... waarbij we uiteraard rekening blijven houden met de PlaySafe&Go regels.