Tennisclub TC Kattegat is een gezellige familieclub gelegen in het Gemeentelijk Sportpark van Wuustwezel.

Momenteel hebben we 3 verlichte buitenterreinen,  een kinderterrein en een oefenmuur. Het sanitairblok biedt comfort aan onze leden en bezoekers.

Interesse? Graag verwelkomen we je in onze gezellige chalet. Bij een glaasje of een hapje, lichten we je de mogelijkheden binnen onze club toe.

Meer informatie over de activiteiten, lessen, competitie,.... vind je op deze site.

 

Welkom op onze website!

WAT VOLGT !!!

  1. *Zo 12/4 : Opening seizoen

  2. *Za 18/4 : Begin groepslessen

  3. *Za 6/6 : Kindertoer

  4. *Za 27/6 - Zo 5/7 : Enkel en dubbel tornooi

  5. *Za 22/8 : Familiedag

NIEUWE INFO !!!

Nu het nieuwe jaar alweer volop bezig is kunnen we alvast vooruitkijken op het komende tennisseizoen. Op Zondag 12/4 is er de opening van het nieuwe seizoen voorzien voor alle leden en dit vanaf 14u. Diezelfe dag zijn er in de voormiddag tussen 10u en 12u gratis proeflessen voor de jeugd. Dit seizoen zullen er ook weer 7 ploegen inschrijven voor de interclub. Er zullen 3 jeugdploegen, 1 damesploeg en 3 herenploegen deelnemen. Uiteraard zijn er ook weer de jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals de kindertoer, het enkel en dubbel tornooi, het tenniskamp, de familiedag, enz.

Dit jaar zullen we ook terug van start gaan met een laddertornooi voor de mannen, vrouwen en de jeugd. Verdere info hierover volgt nog.


Vanaf 1 december 2014 werd de papieren lidkaart afgeschaft. De speler ontvangt voortaan, na aansluiting door de club, rechtstreeks een e-mail ter bevestiging van zijn lidmaatschap bij Tennis Vlaanderen.