Tennisclub TC Kattegat is een gezellige familieclub gelegen in het Gemeentelijk Sportpark van Wuustwezel.

Momenteel hebben we 3 verlichte buitenterreinen,  een kinderterrein en een oefenmuur. Het sanitairblok biedt comfort aan onze leden en bezoekers.

Interesse? Graag verwelkomen we je in onze gezellige chalet. Bij een glaasje of een hapje, lichten we je de mogelijkheden binnen onze club toe.

Meer informatie over de activiteiten, lessen, competitie,.... vind je op deze site.

 

Welkom op onze website!

WAT VOLGT !!!

  1. *Za 6/6 : Kindertoer

  2. *Za 27/6 - Zo 5/7 : Enkel en dubbel tornooi

  3. *Ma 6/7 - Vr 10/7 : Competitiestage jeugd

  4. *Wo 5/8 : Recreatief tienertornooi

  5. *Za 22/8 : Familiedag

NIEUWE INFO !!!

Na enkele weken interclub kunnen we al een voorlopige balans opmaken. Bij de jeugdploegen loopt het dit jaar niet zo vlot. Enkel de jongens in de U16 4 categorie maken nog kans om door te stoten naar de eindronde. De dames zijn ook al uitgeschakeld voor de eindronde met 0 op 6. De herenteams maken alle 3 nog een goede kans om door te gaan. Je kan alle speeldagen en de rangschikking van onze 7 interclubploegen raadplegen bij de tab INTERCLUB of op de site van Tennisvlaanderen.


Dit jaar zullen we ook terug van start gaan met een laddertornooi voor de mannen, vrouwen en de jeugd. Verdere info hierover volgt nog.


Vanaf 1 december 2014 werd de papieren lidkaart afgeschaft. De speler ontvangt voortaan, na aansluiting door de club, rechtstreeks een e-mail ter bevestiging van zijn lidmaatschap bij Tennis Vlaanderen.